شیر و ترکیبات مؤثر در آن

شیر و ترکیبات مؤثر در آن
امروزه با توجه به گسترش فرهنگ کافه و بحث قهوه تخصصی، توجه به تمام بخش‌های این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است. از جمله قسمت‌های مهم در این زمینه، تهیه‌ی مواد اولیه‌ی تازه متناسب با دستورالعمل‌های داخل منو می‌باشد که از دغدغه‌های همیشگی مسئولان خرید تمام مجموعه‌ها است. «شیر»، به عنوان یکی از مواد اولیه‌های پرطرفدار، نقش تعیین‌کننده‌ای در اکثر کافه‌ها دارد و اهمیت به کیفیت آن جز ضرورت‌هاست. طی …
ادامه‌‌ی مطلب

تأثیر ترکیبات آب بر دم‌آوری

تأثیر ترکیبات آب بر دم‌آوری
تا همین چند سال قبل وقتی صحبت از دم‌کردن قهوه می‌شد و باریستاها از کیفیت قهوه‌شان حرف می‌زدند و دستگاه‌ها و تجهیزاتشان را به‌رخ یکدیگر می‌کشیدند، کمتر کسی را سراغ داشتیم که از کیفیت آب برای دم‌آوری قهوه بگوید. نهایت توجه، قراردادن یک سختی‌گیر در مسیر آب ورودی اسپرسوماشین و یا استفاده از آب‌های برند داخل بازار برای دم‌کردن قهوه بود؛ بدون توجه به پارامترهایی که ممکن است کیفیت عصاره‌گیری …
ادامه‌‌ی مطلب

درک مفهوم گَسی (Astringency)

درک مفهوم گَسی (Astringency)
گَسی (Astringency) چیست؟ اگر اخیراً در مورد عصاره‌گیری قهوه مطالعه کرده‌اید، ممکن است با واژه‌ی «گَسی (Astringency)» آشنا باشید که اغلب در توصیف قهوه‌هایی که به‌صورت صحیح عصاره‌گیری نشده‌اند کاربرد دارد. هنوز معنای دقیقی برای آن ارائه نشده است؛ ولی بر خلاف صنایع دیگر مثل شراب و آب‌جو، برای ما که در عرصه‌ی قهوه‌ی تخصصی دنبال ارزیابی و کنترل کیفیت هستیم ارزش فکرکردن و زمان‌گذاشتن برای درک آن وجود دارد؛ چرا …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید