ادامهی مطلب
آیا وجود همیشگی «کریما» برای داشتن یک اسپرسو عالی ضروری است؟

این مطلب، برگردان فارسی مقالهی منتشرشده در وبسایت perfectdailygrind میباشد که برای فهم بهتر، دخلوتصرفهایی در برخی از بخشهای آن صورت گرفته است. این مقاله به کوشش باوی پاتل تهیه شده است. او یک متخصص برندسازی، یک تکنسین لبنیات و یک داستانسرا با علاقهی شدید به قهوه است. خیلی از قهوهنوشان، اسپرسو را با لایهای ضخیم از کریمای طلاییقهوهای روی آن تصور میکنند. از زمانی که ایتالیا، اسپرسو را به جهان معرفی کرد، کریما بخش …