برشته‌کاری قهوه‌هایی با تخمیر بی‌هوازی

برشته‌کاری قهوه‌هایی با تخمیر بی‌هوازی
برشته‌کاری قهوه‌هایی با تخمیر بی‌هوازی در میان انواع مختلف روش‌های پردازش تجربی، استفاده از تخمیر بی‌هوازی احتمالاً محبوب‌ترین و جذاب‌ترینِ آن‌ها است. علاقه به استفاده از این روش به‌طور مداوم در حال افزایش است و قهوه‌های تخمیر بی‌هوازیِ بیشتری در کافه‌ها و برشته‌کاری‌هایِ سراسر جهان استفاده می‌شود. علاوه بر این، از میان تمام روش‌های پیشرفته‌ی پردازش و تخمیر، این تکنیک خاص یکی از بیشترین تأثیرات را بر ویژگی‌های حسی قهوه …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید