درک مفهوم گَسی (Astringency)

درک مفهوم گَسی (Astringency)
Astringency (گَسی) چیست؟ اگر اخیراً در مورد عصاره‌گیری قهوه مطالعه کرده‌اید، ممکن است با واژه ی Astringency یا «گَسی» آشنا باشید که اغلب در توصیف قهوه‌هایی که به‌صورت صحیح عصاره‌گیری نشده‌اند کاربرد دارد. هنوز معنای دقیقی برای آن ارائه نشده است؛ ولی بر خلاف صنایع دیگر مثل شراب و آب‌جو، برای ما که در عرصه‌ی قهوه‌ی تخصصی دنبال ارزیابی و کنترل کیفیت هستیم ارزش فکرکردن و زمان‌گذاشتن برای درک آن وجود …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید