به‌سوی تعریف قهوه تخصصی: ایجاد یک فهم بر مبنای ویژگی‌ها

به‌سوی تعریف قهوه تخصصی: ایجاد یک فهم بر مبنای ویژگی‌ها
این مقاله برگردان فارسی وایت‌پیپر منتشرشده در وب‌سایت انجمن قهوه تخصصی (SCA) تحت عنوان: پیش به‌سوی تعریف قهوه تخصصی است. یکی از چالش‌های همیشگی که صنعت قهوه تخصصی با آن روبرو بوده است، مفهوم «قهوه تخصصی» است. موضوعی به‌ظاهر ساده اما مبهم و قابل بحث. در تعریف این عبارت ما معمولا به دو مورد توضیح برمی‌خوریم؛ مورد اول که کلی‌ و برگرفته از خود عبارت است: «قهوه تخصصی، قهوه‌ای خاص است». …
ادامه‌‌ی مطلب

تاریخچه‌ی گونه‌ی عربیکا

تاریخچه‌ی گونه‌ی عربیکا
کافیا عربیکا، بومی اتیوپی است؛ جایی که تنوع ژنتیکی عمدهٔ این گونه یافت می‌شود. مورخان بر این باورند که دانه‌های قهوه ابتدا از جنگل‌های قهوه در جنوب غربی اتیوپی به یمن برده شد و در آنجا به‌عنوان یک محصول کشت می‌شد. از میان این گیاهان اولیه، کشاورزان و پرورش‌دهندگان، ده‌ها جوره از گونهٔ عربیکا را که به طور گسترده وجود داردْ انتخاب و کشت کرده‌اند که هرکدام از نظر عملکرد …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید