آیا وجود همیشگی «کریما» برای داشتن یک اسپرسو عالی ضروری است؟

آیا وجود همیشگی «کریما» برای داشتن یک اسپرسو عالی ضروری است؟
این مطلب، برگردان فارسی مقاله‌ی منتشرشده در وب‌سایت perfectdailygrind می‌باشد که برای فهم بهتر، دخل‌وتصرف‌هایی در برخی از بخش‌های آن صورت گرفته است. این مقاله به کوشش باوی پاتل تهیه شده است. او یک متخصص برندسازی، یک تکنسین لبنیات و یک داستان‌سرا با علاقه‌ی شدید به قهوه است. خیلی از قهوه‌نوشان، اسپرسو را با لایه‌ای ضخیم از کریمای طلایی‌قهوه‌ای روی آن تصور می‌کنند. از زمانی که ایتالیا، اسپرسو را به جهان معرفی کرد، کریما بخش …
ادامه‌‌ی مطلب

روند تغییر مسابقات قهوه

روند تغییر مسابقات قهوه
رویدادهای بسیاری هرساله در صنعت قهوه برگزار می‌شوند، اما بدون تردید هیچ‌کدام هیجان‌انگیزتر از مسابقات نیستند. با تعداد فزاینده‌ی رقابت‌ها و مسابقات قهرمانی در بخش قهوه تخصصی، این رویدادها به‌عنوان جایگاهی برای باریستاها، برشته‌کارها و … عمل می‌کنند تا آن‌ها بتوانند هم تخصص و هم خلاقیت خود را نشان دهند. به‌عنوان راهی برای همگام‌شدن با نوآوری در صنعت، مسابقات قهوه در چندسال گذشته به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است. این …
ادامه‌‌ی مطلب

شیر و ترکیبات مؤثر در آن

شیر و ترکیبات مؤثر در آن
امروزه با توجه به گسترش فرهنگ کافه و بحث قهوه تخصصی، توجه به تمام بخش‌های این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است. از جمله قسمت‌های مهم در این زمینه، تهیه‌ی مواد اولیه‌ی تازه متناسب با دستورالعمل‌های داخل منو می‌باشد که از دغدغه‌های همیشگی مسئولان خرید تمام مجموعه‌ها است. «شیر»، به عنوان یکی از مواد اولیه‌های پرطرفدار، نقش تعیین‌کننده‌ای در اکثر کافه‌ها دارد و اهمیت به کیفیت آن جز ضرورت‌هاست. طی …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید