تحلیلی بر رویکرد جدید انجمن قهوه تخصصی (SCA)

تحلیلی بر رویکرد جدید انجمن قهوه تخصصی (SCA)
در تلاقیِ تجارت، کیفیت و هویت صنعت قهوه تخصصی در دهه‌های اخیر به یکی از پیچیده‌ترین و در عین حال پویاترین حوزه‌های بازار جهانی تبدیل شده است. انجمن قهوه تخصصی (SCA) به‌عنوان نهاد مرجع و استانداردساز، با درک نیازهای روزافزون این بازار، رویکردهای نوینی را در زمینه‌ی آموزش، ارزیابی و توسعه قهوه تخصصی به کار گرفته است. این مقاله که از منابع معتبر وب‌سایت «کافی اینتلیجنس» برگرفته شده، به قلم …
ادامه‌‌ی مطلب

منشأ رنگ قهوه‌ی دم‌آوری‌شده

منشأ رنگ قهوه‌ی دم‌آوری‌شده
این مقاله، برگردان فارسی تحقیقات رضا کوثر، اولین ایرانی دارنده‌ی گواهینامه‌ی Q-Grader است که در وب‌سایت thecoffeecompass منتشر شده است. تصویر از وب‌سایت thecoffeecompass دریافت شده است منشأ رنگ قهوه‌ی دم‌آوری‌شده را می‌توان در سه بخش مورد بررسی قرار داد: برشته‌کاری فرآیند برشته‌کاری منجر به دو اتفاق عمده می‌شود: ۱- تشکیل ترکیبات عطری خاص قهوه ۲- ایجاد ترکیبات تیره‌رنگ؛ (این ترکیبات عمدتاً محصول واکنش مایلارد هستند که بین کربوهیدارت‌ها/کربوهیدارت‌های تجزیه‌شده و …
ادامه‌‌ی مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید