مهارتهای باریستا سطح ۳ (پیشرفته)
Barista Skills Level 3 (Professional)
دورهی آموزشی مهارتهای باریســتا پیشــرفته، برای سنجش دانش و تجربــهی یک باریســـتا با حداقــل یک ســال فعالیت مفیـد، طراحی شده است. مدیریت فضــای کار و نیروهــا، ارزیــابی حــرفهای و توصیف شخصــــیت یک قهوه، درک دقــیق از مــواد تشکیلدهنــدهی نوشــیدنی و تکنیکهــای موجــود بــرای افـــزایش کیفــیت نوشـــــیدنیهـا، درک چگـــــونگی توسعــــهی دستورالعملهای دمآوری و ساختاردهی به منوی نوشیدنی، مبــــاحث مربوط به کنترل هزینهها، قـرارگیری در جایگاه مشاورهی کسبوکار مرتبط با کافه و چیدمان تجهیـزات مطابق با استانداردها، بخشی از سرفصـلهای این دوره است. در بخش انتهایی نیز، بالاترین اســـتانداردهای تکنیکهای لاتــهآرت و فومگیری از شیر، به هنرجویان آموزش داده خواهد شد. پیشنیاز این دوره، مهارتهای باریســـتا متوسطه، دمآوری پـایه، آنــالیز حسی پایه و لاتهآرت پایه میباشد.
مهارتهای باریستا سطح ۲ (متوسطه)
Barista Skills Level 2 (Intermediate)
دورهی آمــوزشی مهارتهای باریســـتا متوسطه که بر پایهی مفـاهیم و مهارتهای معرفیشده در ســـطح پایــه تعــریف شـــده است، منـــاسب هنرجویانی است که دغدغهی بهبود کیفیت قهوه و آمـادگی پذیرش وظـایف شغــلی پیچیــدهتر در حرفهی باریســتایی را دارند. هنرجویان این دوره، درک عمیقتری از قهوه بهویژه تاثیر زیرگونهها و روشهای فرآوری آن بر طعم را بهدست خواهند آورد و بــررسی پارامتــرهای کمی قهـــوه، درجهی آســیاب، کیفیت آب، زمـان عصـارهگیری و تعامل آنهـــا با یکدیگر برای ایجــــاد یک دسـتورالعمل عصارهگیری، را نیز آموزش خواهند دید. در بخش دیگر، به ســاختار نوشــیدنی و تفــاوت طعمی، مدیریت گـردش کار، جنبههای حسی عصارهگیری اسپرسو، مبحث شیر و تکنیکهای فومگیری استاندارد، مشــتریمداری و کنـــترل هــزینهها پـــرداخته خواهـــد شــد. پیشنیـــاز این دوره، مهارتهای باریستا سطح پایه میباشد.
مهارتهای باریستا سطح ۱ (پایه)
Barista Skills Level 1 (Foundation)
دورهی آموزشی مهارتهای باریستا پایه، مناسب مهارتجویان تازهورود به صنعت قهوه و افرادیست که دانش اولیهای نسبت به قهوه داشته و تصمیم دارند دانش و تجربهی خــود را بـه سطحهای بالاتر ارتقــاء دهند. مهارتجویان در این دوره، درک مقدماتی از قهوه، مهارتهای اساسی مورد نیاز برای تنظیم یک آسـیاب، درک مفهــوم و عصارهگیری اسپرسو، شناخت شـیر و فومگیری از آن و تکنیکهای لاتهآرت مطابق با استانداردهای کیفیت انجمن قهوه تخصصی SCA را، فرا خواهند گرفت. همچنین، رعایت شیوهنامههای بهداشتی، ایمـنی و مشـتریمــداری نیز از دیگر مبـاحث این دوره خواهد بود. این دوره با دورهی لاتــهآرت پایه بهصــورت ترکیـبی بــرگزار خواهــد شد و بهدلیل ضرورت یادگیری دورهی «مقــدمهای بر قهـوه»، مباحث آن بهصـورت پیشفرض در ابتدای دورهی مهارتهای باریستا و لاتهآرت پایه، ارائه و آمـوزش داده خواهد شد.
ثبت کلمه عبور خود را فراموش کردهاید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.
کد دریافتی را وارد نمایید.