
دورهی مهارتهای باریستا پایه، به مهارتجویان اجازه میدهد تا درکی پایه از قهوه و همچنین مهارتهای بنیادین موردِ نیاز برای تنظیم آسیاب، تهیهی اسپرسو، فومگیری و ایجاد بافت مناسب شیر و تکنیکهای لاتهآرت را طبق استانداردهای کیفی SCA بهدست آورند؛ درحالیکه شیوههای بهداشت، ایمنی و خدمات مشتری را نیز دنبال میکنند.
اهداف یادگیری عملی و فعالیتها، مهارتجو را برای انجام وظایف کلیدی و پایهای یک باریستا آماده میکنند. یک آزمون کتبی دانش نظری را بر اساس اهداف یادگیری دورهی پایه میسنجد و برای آزمون عملی نیز در حین برگزاری دوره، فعالیتهای مهارتجو بهصورت پیوسته توسط مدرس دوره پایش و مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مهارتجویانی که نیاز به مدرک معتبر دانشگاهی دارند، میتوانند بهصورت مجز ا برای این موضوع، درخواست دهند.
دورهی مهارتهای باریستا متوسطه که بر پایهی مفاهیم و مهارتهای معرفیشده در دورهی پایه بنا شده، برای کسی ایدهآل است که تجربهی باریستایی دارد و برای وظایف شغلی پیچیدهترِ این حرفه آماده شود.
مهارتجویان از طریق این دورهی تعاملی، درک عمیقتری از تأثیر جوره، خاستگاه و روشهای پردازش بر طعم؛ پارامترهای کلیدی مثل میزان سابه، آسیاب، کیفیت آب و زمان و تعامل آنها هنگام تنظیم دستورالعمل دمآوری (Dialing in)؛ ساختار نوشیدنی و تفاوتهای طعمی؛ مدیریت جریان کار و بهرهوری؛ جنبههای حسی عصارهگیری اسپرسو؛ تکنیکهای کار با شیر و همچنین لاتهآرت را کسب میکنند.
علاوه بر این، مفاهیم کلیدی در زمینهی بهداشت و ایمنی، خدمات مشتری و شیوههای اولیهی کسبوکار نیز پوشش داده میشود. میدهد. یک آزمون کتبی دانش نظری را بر اساس اهداف یادگیری دورهی پایه میسنجد و برای آزمون عملی نیز در حین برگزاری دوره، فعالیتهای مهارتجو بهصورت پیوسته توسط مدرس دوره پایش و مورد ارزیابی قرار میگیرد. مهارتجویانی که نیاز به مدرک معتبر دانشگاهی دارند، میتوانند بهصورت مجز ا برای این موضوع، درخواست دهند.
دورهی مهارتهای باریستا پیشرفته برای سنجش مهارتهای حرفهای و دانش دقیق علمیِ پشتِ فرایندهای مورد استفاده توسط یک باریستای حرفهای (برای مثال، باریستایی با ۱۲ ماه یا بیشتر تجربهی کاری) طراحی شده است. داوطلبان موفق مهارتهای پیشرفتهای را که معمولاً از یک Head Barista انتظار میرود، کاوش کرده و به نمایش میگذارند.
بهطور خاص، شرکتکنندگان، ارزیابی و توصیف دقیق ویژگیهای حسی نوشیدنیها را میآموزند؛ درکی دقیق از مواد اولیه نوشیدنی و تکنیکهای موجود برای بهحداکثررساندن کیفیت نوشیدنیهای تهیهشده بهدست میآورند؛ میفهمند چگونه مهارتهای دیگران را برای تولید نوشیدنیهای باکیفیت مدیریت کنند؛ درک خود را از نحوهی توسعهی دستورالعملهای دمآوری و روشی سیستماتیک برای ساختاردهی منوهای نوشیدنی نشان میدهند؛ و در نهایت قادر خواهند بود بهطور مداوم بالاترین استاندارد لاتهآرت و تکنیکهای بخاردهی شیر را اعمال کنند.