سطح پـــــــایه 

 دوره‌ی آموزشی 

دوره‌ی برشته‌کاری قهوه پایه، درک درستی از فرآیند برشته‌کاری، تغییرات فیزیکی مختلف در طول فرآیند و نحوه‌ی کنترل جنبه‌های حسی قهوه با برشته‌کاری در درجه‌های مختلف را به هنرجویان می‌دهد. در بخش دیگر این دوره، هنرجویان درک درستی از ساختار اصلی دستگاه‌های برشته‌کاری، نگهداری عمومی و موارد ایمنی لازم برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی را یاد خواهند گرفت. هدف این است که هنرجویان دوره بتوانند یک نوع دانه‌ی سبز قهوه را در سه درجه‌ی مختلف برشته‌ کنند و داده‌ها و مشاهدات مربوطه را در هر دسته با استفاده از نمودار دستی پروفایل، ثبت کنند. هنرجویان، مباحث موردنیاز در بخش قهوه‌سبز که مرتبط با برشته‌کاری هستند را نیز به‌عنوان مکمل در این دوره، آموزش خواهند دید. پیش‌نیاز این دوره، آنالیز حسی و قهوه‌سبز پایه می‌باشد.

دوره‌ی برشته‌کاری قهوه پیشرفته بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی برشته‌کاری قهوه متوسطه طراحی شده است. این دوره عمیقاً به طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله کنترل و تطابق رنگ در محدوده‌های زمانی مختلف و مشخص، استفاده و پیکربندی نرم افزار نمایه‌ی برشته‌کاری، مولکول‌های مؤثر در واکنش‌های تغییر رنگ دانه‌ قهوه‌سبز به قهوه‌ای، تشکیل گاز در طی فرآیند برشته‌کاری، دلایل شیمیایی رنگ و تأثیر آن بر حلالیت قهوه، شناسایی بصری عیوب برشته‌کاری‌، ترکیب‌سازی و کنترل کیفیت و همچنین جستو و بررسی در گزینه‌های تولید برای کمک به رفع نیازهای مختلف مشتریان می‌پردازد. پیش‌نیاز این دوره، برشته‌کاری قهوه متوسطه، آنالیز حسی و قهوه‌سبز متوسطه، مهارت‌های باریستا پایه و دم‌آوری قهوه پایه است.

 سطح متوسطه 

 سطح پیشـرفته 

 برشـــــته‌کـاری قهــوه 

دوره‌ی برشته‌کاری قهوه متوسطه، بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی برشته‌کاری قهوه پایه طراحی شده است. این دوره مناسب افرادی‌ست که در زمینه‌ی برشته‌کاری فعالیت دارند و مایل هستند درک عمیق‌تری از نمایه‌ی برشته‌کاری، نحوه‌ی ارتباط نمایه با رنگ، رابطه‌ی بین نمایه‌ی برشته‌کاری و عبارات حسی و تاثیر زمان توسعه به دست آورند. هنرجویان، تغییرات فیزیکی و شیمیایی و همچنین ترمودینامیک پایه و انتقال حرارت را که در حین برشته‌کاری رخ می‌دهد، بیشتر بررسی خواهند کرد. پس از آن مقدمه‌ای بر برشته‌کاری نمونه و بررسی پروتکل‌های ایمنی و نگهداری در کارخانه‌ی برشته‌کاری را آموزش خواهند دید. وجود خواهد داشت. پیش‌نیاز این دوره، برشته‌کاری قهوه پایه و آنالیز حسی و قهوه‌سبز پایه می‌باشد.

COFFEE

ROASTING

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید