سطح پـــــــایه 

 دوره‌ی آموزشی 

دوره‌ی آموزشی آنالیز حسی پایه، ترکیبی از دوره‌ی مهارت‌های حسی و قهوه سبز پایه است که به معرفی اصول ارزیابی حسی قهوه می‌پردازد. در بخش مهارت‌های حسی، هنرجویان با شناخت حواس انسان و تأثیر آن بر ادراک آشنا می‌شوند و نحوه‌ی به‌کارگیری این دانش را هنگام ارزیابی ویژگی‌های طبیعی قهوه، فرا خواهند گرفت. در کنار این دانش، توانایی تمیزدادن برخی از جنبه‌های حسی قهوه مانند تن‌واری، درک مزه‌ها و … را به‌دست خواهند آورد و با مراجع درک عطرها در قهوه به‌عنوان یکی از عناصر کلیدی در ارزیابی نیز به‌صورت تئوری و عملی، آموزش خواهند دید. در بخش قهوه سبز، به معرفی مفاهیم اولیه در مورد تولید، تجارت و ارزیابی قهوه سبز پرداخته می‌شود و هنرجویان در مورد زنجیره‌ی تأمین قهوه تخصصی از جمله کاشت، برداشت، فرآوری، حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی آشنا خواهند شد. درجه‌بندی قهوه سبز و آشنایی با عیوب رایج در قهوه سبز، به‌عنوان بخش بعدی این قسمت خواهد بود. بخش پایانی و مهم این دوره، به پروتکل کاپینگ انجمن قهوه تخصصی SCA اختصاص دارد تا تفاوت‌های اساسی در ویژگی‌های یک قهوه را با دانش بررسی‌شده در بخش‌های قبل،‌ شناسایی کنند و توانایی پیاده‌سازی میز کاپینگ به‌صورت استاندارد را نیز به‌دست آورند.

دوره‌ی آموزشی آنالیز حسی پیشرفته، ترکیبی از مهارت‌های حسی و قهوه‌سبز است که بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی آنالیزحسی متوسطه طراحی شده است و هنرجویان را برای عملکردهای شغلی مدیریتی در آنالیز حسی قهوه و محصولات مرتبط آماده می‌کند. در این دوره تعاملی و در بخش مهارت‌های حسی، هنرجویان با صنعت قهوه و استانداردهای حسی، هم‌سو و هم‌گام می‌شوند؛ در مورد اجرای ارزیابی حسی در کسب‌وکار‌های قهوه می‌آموزند؛ نحوه‌ی اندازه‌گیری دقیق و توصیف ویژگی‌های نوشیدنی قهوه را فرا می‌گیرند و یاد می‌گیرند که چگونه اندازه‌گیری‌های حسی قابل تکرار و علمی قهوه را همراه با تفسیر آن نتایج ایجاد کنند. در بخش قهوه‌سبز، جنبه‌های کلیدی گیاه‌شناسی قهوه، تأثیر تغییرات آب‌وهوا، مدیریت مزرعه، روش‌های فرآوری، نقص‌های حسی رایج، آنالیز نمونه‌ی قهوه، بازارهای آتی مربوط به تجارت قهوه‌سبز، مدیریت پورتفولیو، قراردادها و تولید قهوه‌سبز آموزش داده خواهد شد. پیش‌نیاز این دوره، آنالیز حسی متوسطه، مهارت‌های باریستا پایه و دم‌آوری قهوه پایه می‌باشد.

 سطح متوسطه 

 سطح پیشـرفته 

 آنالیز حسی و قهوه‌سبز 

دوره‌ی آموزشی آنالیز حسی متوسطه ترکیبی از دوره‌ی مهارت‌های حسی و قهوه سبز است که بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی آنالیز حسی پایه طراحی شده است و هنرجویان را برای عملکردهای شغلی پیچیده‌تر و دقیق‌تر در ارزیابی حسی قهوه و محصولات مرتبط آماده می‌کند. بخش مهارت‌های حسی، طیف گسترده‌ای از موضوعات مانند: فیزیولوژی طعم و عطر، انواع تست‌های آنالیز حسی، اجرا و پیاده‌سازی یک جلسه‌ی کاپینگ مطابق استانداردهای SCA، تنوع ویژگی‌های قهوه، استفاده از SCA Flavor Wheel و WCR Sensory Lexicon ، آشنایی با چرخه‌های طعمی دیگر، اجرای پنل و جلسه‌ی تحلیل حسی را پوشش می‌دهد. در بخش قهوه‌سبز، هنرجویان نگاهی عمیق‌تر به گیاه‌شناسی، فصول کاشت و برداشت، فرآوری (رایج و نوظهور)، زمان استراحت بعد از فرآوری، حمـــل‌و‌نقــل، ذخیــــــره‌ســـازی و انبارداری، کافئین زدایی، بازارها، گواهینامه‌ها و معاملات تجاری خواهند داشت. همچنین با رده‌بندی، عیوب و ویژگی‌های مثبت در رابطه با قراردادهای قهوه‌سبز آشنا می‌شوند. پیش‌نیاز این دوره، آنالیز حسی و قهوه‌سبز پایه می‌باشد.

SENSORY ANALYSIS

& GREEN COFFEE

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید