Barista Skills (Foundation)
دورهی آموزشی مهارتهای باریستا پایه، مناسب مهارتجویان تازهورود به صنعت قهوه و افرادیست که دانش اولیهای نسبت به قهوه داشته و تصمیم دارند دانش و تجربهی خــود را بـه سطحهای بالاتر ارتقــاء دهند. مهارتجویان در این دوره، درک مقدماتی از قهوه، مهارتهای اساسی مورد نیاز برای تنظیم یک آسـیاب، درک مفهــوم و عصارهگیری اسپرسو، شناخت شـیر و فومگیری از آن و تکنیکهای لاتهآرت مطابق با استانداردهای کیفیت انجمن قهوه تخصصی SCA را، فرا خواهند گرفت. همچنین، رعایت شیوهنامههای بهداشتی، ایمـنی و مشـتریمــداری نیز از دیگر مبـاحث این دوره خواهد بود. این دوره با دورهی لاتــهآرت پایه بهصــورت ترکیـبی بــرگزار خواهــد شد و بهدلیل ضرورت یادگیری دورهی «مقــدمهای بر قهـوه»، مباحث آن بهصـورت پیشفرض در ابتدای دورهی مهارتهای باریستا و لاتهآرت پایه، ارائه و آمـوزش داده خواهد شد.