ارزیابی حسی (Sensory Evaluation)

دوره‌های ارزیابی حسی، مفاهیم و مهارت‌های مرتبط با ارزیابی قهوه و محصولات وابسته را پوشش می‌دهند. محتوای این دوره‌های تعاملی شامل علم حسی، پروتکل‌های ویژه‌ی صنعت، ویژگی‌های حسی رایج در قهوه، تمرینات فیزیولوژیک حسی، اجرای برنامه‌های حسی، طراحی آزمون‌های مصرف‌کننده، کاربرد در کسب‌وکار و موارد دیگر است.

سطح پایه (Foundation)​​​​​​​

دوره‌ی ارزیابی حسی پایه، اصول ارزیابی حسی را به شیوه‌ای عملی و تعاملی معرفی می‌کند. این دوره به بررسی نحوه‌ی تأثیر حواس انسان بر ادراک و چگونگی به‌کارگیری این دانش هنگام ارزیابی ویژگی‌های طبیعی قهوه می‌پردازد. مهارت‌جویان، توانایی تشخیص جنبه‌های حسی خاصی از قهوه از جمله تن‌واری، اسیدیته، تلخی و غیره را کسب می‌کنند. این دوره مراجع شناسایی عطرهای موجود در قهوه را معرفی کرده و همچنین بر هدف و روش انجام یک «کاپینگ» بر پایه‌ی پروتکل‌های SCA تمرکز دارد. فراگیران بینشی نسبت به شناسایی کیفیت‌های قهوه‌ی تخصصی و همچنین نمایی کلی از چگونگی پیاده‌سازی این موارد در کسب‌وکار به دست می‌آورند.
اهداف یادگیری عملی و فعالیت‌ها به‌طور خاص، مهارت‌جو را آماده می‌کنند تا تفاوت‌های پایه را در ویژگی‌های حسی قهوه شناسایی کند، شناسایی عطرها را به یاد آورد و یک جلسه‌ی کاپینگ را طبق پروتکل کاپینگ SCA راه‌اندازی کند. یک آزمون کتبی دانش نظری را بر اساس اهداف یادگیری دوره‌ی پایه می‌سنجد و برای آزمون عملی نیز  در حین برگزاری دوره، فعالیت‌های مهارت‌جو به‌صورت پیوسته توسط مدرس دوره پایش و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مهارت‌جویانی که نیاز به مدرک معتبر دانشگاهی دارند، می‌توانند به‌صورت مجز ا برای این موضوع، درخواست دهند.

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

سطح متوسطه (Intermediate)​​​​​​​

دوره‌ی ارزیابی حسی متوسطه، بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی پایه بنا شده و مهارت‌جو را برای وظایف شغلی پیچیده‌تر در ارزیابی حسی قهوه و محصولات مرتبط آماده می‌کند.
این دوره طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می‌دهد، از جمله فیزیولوژی طعم و عطر؛ انواع آزمون‌های تحلیل حسی؛ اجرای یک جلسه‌ی کاپینگ؛ تنوع ویژگی‌های قهوه؛ استفاده از چرخه‌ی طعمی SCA و واژه‌نامه‌ی حسی WCR؛ و پیاده‌سازی یک پنل و جلسه‌ی تحلیل حسی.
در این دوره، همچنین به مرور ساختار جدید سیستم ارزیابی ارزش قهوه SCA CVA پرداخته خواهد شد و رویکردها و اهداف آتی انجمن از این سیستم، به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

یک آزمون کتبی دانش نظری را بر اساس اهداف یادگیری دوره‌ی پایه می‌سنجد و برای آزمون عملی نیز  در حین برگزاری دوره، فعالیت‌های مهارت‌جو به‌صورت پیوسته توسط مدرس دوره پایش و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مهارت‌جویانی که نیاز به مدرک معتبر دانشگاهی دارند، می‌توانند به‌صورت مجز ا برای این موضوع، درخواست دهند.​​​​​​​

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

سطح پیشرفته (Professional)​​​​​​​

دوره‌ی ارزیابی حسی پیشرفته، بر پایه‌ی مفاهیم و مهارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی متوسطه بنا شده و مهارت‌جو را برای وظایف شغلی مدیریتی در ارزیابی حسی قهوه و محصولات مرتبط آماده می‌کند.
در این دوره‌ی تعاملی، فراگیران با استانداردهای حسی و قهوه در صنعت هم‌سو می‌شوند؛ درباره‌ی پیاده‌سازی ارزیابی حسی در یک کسب‌وکار قهوه می‌آموزند؛ مهارت‌های لازم برای شروع شناسایی و ارزیابی کیفیت‌ها در قهوه‌ی سبز تخصصی را کسب می‌کنند؛ و نشان می‌دهند که چگونه ویژگی‌های نوشیدنی قهوه را به‌طور دقیق اندازه‌گیری و توصیف کنند.
شرکت‌کنندگان می‌آموزند که چگونه اندازه‌گیری‌های حسی تکرارپذیر و روش‌مندی از قهوه ایجاد کنند و نتایج آن را تفسیر نمایند. آشنایی با دیگر پروتکل‌های قهوه‌آزمایی و نحوه‌ی پیاده‌سازی هر کدام، از دیگر مباحث این دوره محسوب می‌شود.
یک آزمون کتبی دانش نظری را بر اساس اهداف یادگیری دوره‌ی پایه می‌سنجد و برای آزمون عملی نیز  در حین برگزاری دوره، فعالیت‌های مهارت‌جو به‌صورت پیوسته توسط مدرس دوره پایش و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مهارت‌جویانی که نیاز به مدرک معتبر دانشگاهی دارند، می‌توانند به‌صورت مجز ا برای این موضوع، درخواست دهند.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید