سطح پـــــــایه 

 دوره‌ی آموزشی 

 سطح متوسطه 

 سطح پیشـرفته 

 دم‌آوری قهـــــــوه 

دوره‌ی آموزشی دم‌آوری قهوه پایه، مناسب هنرجویان تازه‌ورود به صنعت قهوه و افرادی‌ست که دانش اولیه‌ای نسبت به قهوه داشته و تصمیم دارند با روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه آشنا شوند و دانش و تجربه‌ی خود را به سطح‌های بالاتر ارتقاء دهند. هنرجویان در این دوره، طیف متنوعی از دم‌افزارها و متدهای متنوع دم‌آوری را که هم به‌صورت دستی و هم به‌صورت خودکار وجود دارند، آموزش خواهند دید و با دم‌افزارهایی که متناسب با فرهنگ قهوه‌نوشی محلی خود، بیشترین استفاده را دارند نیز آشنا خواهند شد. همچنین، هنرجویان با درک عناصر تأثیرگذار بر دم‌آوری و تمرین‌های عملی خود، قادر خواهند بود یک قهوه‌ی لذت‌بخش را دم‌کرده و آن‌را تجزیه و تحلیل کنند. به‌دلیل ضرورت یادگیری دوره‌ی «مقدمه‌ای بر قهوه»، مباحث آن به‌صورت پیش‌فرض در ابتدای دوره‌ی دم‌آوری قهوه پایه، ارائه و آموزش داده خواهد شد.

دوره‌ی آموزشی دم‌آوری قهوه متوسطه بر پایه‌ی مفاهیم و مهــارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی دم‌آوری پایه، طراحی شده است. این دوره مناسب افرادی است که تجربه‌ی دم‌آوری قهوه با متد‌های مختلف را دارند و می‌خواهند کیفیت دم‌آوری و نوشیدنی نهایی خود را با دقت بیشتری دنبال کرده  و بهبود ببخشند. این دوره طیف گسترده‌ای از موضوعات مانند: بررسی دقیق‌تر فرآیند دم‌آوری با محوریت استفاده از دم‌افزار، فازهای مختلف عصاره‌گیری، عناصر ضروری دم‌آوری و تأثیر فردی و ترکیبی آنها در فنجان نهایی، اندازه‌گیری درصد‌ عصاره‌گیری، غلظت و کار با نمودار کنترل دم‌آوری SCA، رویکردهای جدید در طراحی نمودار دم‌آوری، اهمیت تعادل طعــمی، تجزیه‌و‌تحلیل نوشــیدنی نهــایی و تمیزکردن و نگهداری از تجهیزات مرتبط را پوشش می‌دهد. پیش‌نیاز این دوره، دم‌آوری قهوه سطح پایه می‌باشد.

دوره‌ی آموزشی دم‌آوری قهوه پیشرفته بر پایه‌ی مفاهیم و مهــارت‌های معرفی‌شده در دوره‌ی دم‌آوری متوسطه، طراحی شده است. قدرتمندترین ابزاری که دم‌آور حرفه‌ای در اختیار دارد، ذهن تحلیلی و توانایی پردازش و تغییر متغیرها بر اساس اصول است. این متغیرها به دم‌آور کمک می‌کند تا اطلاعات خود را برای بهبود کیفیت، به بهترین شکل تفسیر کند. با این توصیف‌ها، هنرجویان نگاهی عمیق‌تر و علمی‌تر به عناصر ضروری دم‌آوری دارند و تغییر و تعامل پارامترها و چگونگی تسلط بر نمودار کنترل دم‌آوری قهوه را فرا خواهند گرفت. در بحث آب نیز به‌عنوان عنصر تأثیرگذار، آنالیز عناصر موجود در آب برای درک عمیق‌تر آن، تأثیر آن‌‌‌ها بر دم‌آوری و ساخت آن بر اساس دستورالعمل انتخابی خود، آموزش داده خواهد شد. پیش‌نیاز این دوره، دم‌آوری متوسطه، مهارت‌های باریستا متوسطه و آنالیز حسی پایه می‌باشد.

 Coffee Brewing 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید